Buitenschoolse opvang 4-12 jaar

Na schooltijd is er tijd voor ontspanning. Het ene kind wil lekker uitrazen, de ander kiest ervoor om heerlijk te ontspannen met een boek of een gezelschapsspelletje. Ieder kind mag zelf kiezen, het is immers vrije tijd! Nadat de kinderen uit school komen wordt er gezamenlijk fruit gegeten en wat gedronken. Er is tijd voor persoonlijke aandacht, kinderen kunnen hun verhaal kwijt. Daarna mag er gekozen worden. En keuze is er volop! Dagelijks staan er activiteiten op het gebied van Sport, Cultuur, Natuur & Avontuur en Multimedia op het programma. 
Ook buitenspelen hebben wij hoog in het vaandel staan. St. Martinus beschikt niet alleen over een prachtige buitenruimte, ook de directe omgeving leent zich bij uitstek voor het beleven van de mooiste avonturen! En is het iets verder weg? Dan gaan we met onze eigen Zonnekinderen bus op pad!

Voorschoolse opvang 

Voor ouders die vroeg moeten vertrekken van huis en niet zelf in de gelegenheid zijn hun kind naar school te brengen is het mogelijk om voorschoolse opvang af te nemen. Uw kind kan al vanaf 07:00 uur bij ons terecht! U kunt dan in alle rust en met een vertrouwd gevoel op weg naar uw werk. Kinderopvang Zonnekinderen zorgt ervoor dat uw kind op tijd op school komt. Zij kunnen bij ons rustig hun zelf meegebrachte ontbijt nuttigen en nog even spelen voordat zij door ons naar school worden gebracht. Geen gestress bij de ouders en bij de kinderen, maar een rustig begin van de dag.

Vakantieopvang 

Vakantie is de tijd om je te ontspannen. Je kunt doen waar je zin in hebt, zonder dat je naar school hoeft of andere verplichtingen hebt. Die tijd proberen wij zo leuk mogelijk te maken voor de kinderen. Tijdens onze vakantieopvang organiseren we leuke, spannende en afwisselende activiteiten en omdat we de hele dag de tijd hebben, kunnen we activiteiten en uitstapjes organiseren waar we anders niet aan toe komen.